tummeli käsivoide ja jalkavoide todella koviin paikkoihin

Probioottinen Tummeli Käsivoide on hoitava ja täyteläinen voide kuivien ja karheiden käsien ihon hoitoon. Käsivoiteessa yhdistyvät Tummelin teho ja probioottinen ruisuute.

Tummeli Käsivoide kosteuttaa käsien ihoa ja pitää ne kosteutettuna vaativissakin tilanteissa. Käsivoide on ihanteellinen tuote kosteuttamaan niin toimistotyöntekijän, automekaanikon kuin baarimestareiden koville joutuvia käsiä. Käsivoide sisältää probioottitien avulla valmistettua ruisuutetta, joka tukee ihon oman mikrobikannan hyvinvointia ja edistää mikrobitasapainon ylläpitoa.

jalkojen iho joutuu koetukselle

Jalkojen ihon hoitaminen jää usein ihonhoidossa toissijaiseksi. Jalkoen iho joutuu koville urheilijoilla, seisomatyötä tekevillä ihmisillä ja varsinkin kesällä, kun kävellään ilman sukkia tai kokonaan paljain jaloin. Jalkapohjien iho-ongelmat huomataan yleensä vasta siinä vaiheessa, kun kantapäiden iho on jo kovettunut ja halkeileva.

Tummeli Jalkavoide kosteuttaa ja pehmentää tehokkaasti jalkojen ihoa. Tuotteessa on myös maitohappopohjainen ainesosa, joka edesauttaa jalkojen luontaista hyvinvointia ja bakteeritasapainoa. Jalkavoide sisältää jopa 20 % kosteuttavaa glyserolia.

Jos haluat tehostaa jalkavoiteen vaikutusta, rasvaa jalat illalla ja laita jalkaan kevyet puuvillasukat. Jos rasvaat jalkojen ihon suoraan suihkun jälkeen, muista kuivata jalkojen iho ja etenkin varpaiden välit huolellisesti.