Tummeli Emulsiovoide suojaa ja hoitaa ihoa treenin aikana

Urheilusuorituksen aikana ihon eri osa-alueet voivat altistua hankaukselle, joka rikkoo ihon pintaa. Urheilulajeista mm. pyöräily, maratonjuoksu tai yleensäkin kuuma kesähelle altistavat ihon mekaaniselle hankaukselle ja sitä kautta kivuliaiden pintavaurioiden syntymiselle.

Tummeli Emulsiovoide on kehitetty ennaltaehkäisemään etenkin ihon pintojen hankaumia ja samalla se kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tummeli Emulsiovoide sisältää lapin metsistä käsin poimittua pihkauutetta. Kansanperinteessä pihkaa on käytetty luonnollisena raaka-aineena rauhoittamaan palattunutta tai naarumuuntuntta ihoa.

keskity suoritukseen, älä kipuun

Ennen urheilusuoritusta levitetään Tummeli Emulsiovoidetta sopiva määrä erityisesti niihin ihon kohtiin mihin hankaus kohdistuu Tyypillisiä hankauma-alueita ovat esimerkiksi nivusalueet, reidet, pakarat, niska, varpaat ja rintakehän alue. Tummeli emulsiovoide muodostaa suojaavan kalvon ihon pinnalle, mikä ennaltaehkäisee hankausta ja suojaa ihon pintaa urheilusuorituksen aikana. Suojaamalla iho urheilusuorituksen ajaksi, voit keskittyä rauhassa urheilusuoritukseen ilman häiritseviä tuntemuksia.

hoitaa myös ihon pieniä nirhaumia

Tummeli Emulsiovoide sopii myös hoitamaan ihon pieniä vaurioita ja kuivia kohtia. Ihoon voi syntyä hankauman seurauksena nirhaumia, raapaisuja tai muita pieniä ihon vaurioita. Tummeli Emulsiovoide sopii myös hyvin näiden pienten ihonvaurioiden hoitoon ja suojaamiseen. Kätevä tuubipakkaus on myös hyginienen vaihtoehto, koska tuote annostellaan vaivattomasti tuubista suoraan kädelle.

Tummeli Emulsiovoide on saatavilla hyvinvarustetuista päivittäistavarakaupoista.